Sudura si Taiere OXIGAZ

Operatia de sudura oxi-gaz prin care se obtine imbinarea este similara cu tehnica de lucru utilizata la sudare. Imbinarea are loc intre flancurile celor doua materiale ce urmeaza a fi asamblate fara a ajunge la temperatura de topire a acestora. Aliajul de lipire utilizat, pe baza de alama, are temperatura de topire intre 800° C si 930° C (in functie de tipul aliajului), aceste temperaturi scazute limiteaza deformatiile tablelor cu grosimi mici si limiteaza deasemenea evaporarea zincului in cazul utilizarii pieselor de zinc la efectuarea unor lucrari de montaj.

Procedeul de taiere oxi-gaz este un proces de separare a metalelor sau profilurilor din tabla utilizand o flacara oxiacetilenica si un jet de oxigen pur. El se bazeaza pe principiul ca unui filament adus la incandescenta ce arde intr-o atmosfera de oxigen. Se realizeaza prin utilizarea unui arzator special proiectat prin care cele doua fluxuri de gaze utilizate sunt concentrice.

In acest sens, va oferim piese de schimb si truse compatibile cu procedeul sudurii si taierii Oxi-gaz. Pentru a achizitiona produsele noastre, apasati pe una dintre categoriile de mai jos, sau contactati-ne telefonic sau prin e-mail.

PIESE DE SCHIMBTRUSE

Comments are closed.